Skip to main content

Tilpasset opplæring

Har du prøvd å ta opp fag før uten hell? Er det mange år siden du gikk på skolen? Eller ønsker du bare å ta opp fag i et rolig og avslappet læringsmiljø? Da bør du lese videre! 

Vi i NetPed har flere tiårs erfaring med undervisning i ulike studiekompetansefag og yrkesfag. Vi vet at forskjellige mennesker lærer på ulike måter, og vi har lang erfaring med å finne den undervisningsmetoden og det innholdet som er mest effektivt og motiverende for den enkelte elev. 

NetPed kan tilby undervisning/støtte i de fleste studiekompetansefag. Kontakt oss for mere info og rådgivningssamtale. Vi har erfaring med å undervise i flere studiekompetanse- og fellesfag samt ulike yrkesfag. Elever har studert salg og sikkerhet, anleggsmaskinfører, rørlegger, kokk, elektriker og mer. Dersom du er interessert, er det bare å ta kontakt med oss, så setter vi sammen et opplegg ut fra det du har behov for. 

Krav til fagbrev blir vanlig i flere og flere bransjer. Har du lang arbeidserfaring, men ikke fagbrev? Da bør du vurdere å skaffe deg det hos oss! 

For å gå opp til fagprøve trenger du en tverrfaglig teorieksamen. NetPed tilbyr undervisningsstøtte i flere yrkesfag. Opplegget er spesielt rettet mot tverrfaglig eksamen på vg3 nivå. Undervisningen er meget fleksibel og kan også tilpasses arbeid/praksis. 

Løpende opptak med utgangspunkt i privatisteksamener mai/juni eller november/desember.